Vill någon anställa mig när jag har så stora glapp i mitt CV? Klarar jag av ett heltidsjobb? Ska jag berätta för arbetsgivaren om mina diagnoser?

 

Träff där personal från Enheten funktionsnedsättning och psykisk ohälsa inom Arbetsmarknads-förvaltningen Stockholms stad medverkar. De kommer att berätta om hur de stöttar personer med funktionsnedsättning på grund av psykisk ohälsa att kunna hitta, få och behålla ett lönearbete eller att börja studera.

 

Enhetens insatser riktar sig till dem som är folkbokförda inom Stockholms stad, men även medlemmar från andra delar av länet som vill bolla sina tankar kring jobb och studier är välkomna till träffen. Föreningen bjuder på fika, begränsat antal platser.

 

    • När? Tisdag 23 maj kl. 18.00 –20.00
    • Var? Föreningslokalen på Erstagatan 1C, 7 tr
    • Anmälan? Mejla info@ocdstockholm.se senast 22 maj