Nu kör vi ytterligare en samtalsträff med tabu-tema, då intresset för dessa träffar varit så stort. UPPDATERING: Vi behöver tyvärr skjuta upp denna samtalsträff, vi återkommer med nytt datum.

Träff för dig som har tvångstankar med tabu-tema, t.ex. kring våld, sexualitet mm.m., en chans till att träffa andra med liknande erfarenheter. Samtal och fika tillsammans med Erica Gilbertsson, som själv har tabu-tankar.

Träffen är gratis och deltar du vid någon enstaka träff behöver du inte vara medlem. Kommer du på flera träffar vill vi gärna att du blir medlem, information om medlemskap hittar du på Svenska OCD-förbundets hemsida: https://ocdforbundet.se/bli-medlem-ny

  • När?  Vi återkommer
  • Var?  Digitalt via Zoom
  • Anmälan?  Senast 15 november till info@ocdstockholm.se eller telefon 08-669 3039. Tidigare träffar har snabbt blivit fullbokade, så anmäl dig så snart du kan!

Välkomna!

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och begränsar därför antalet personer som vistas i föreningslokalen. Alla som kommer ombeds att tvätta händerna innan aktiviteten börjar. Känner du dig det minsta sjuk ber vi dig att stanna hemma. Tack för din hjälp!