Digital samtalsgrupp om OCD

I början av februari startar en ny samtalsgrupp för medlemmar med OCD och anhöriga. Under tolv veckor får du lära dig mer om OCD, lära dig mer om behandling och hälsa generellt, diskutera strategier för förändring samtidigt som du får samtala med personer med liknande erfarenheter. Målet är att informera, motivera och stärka deltagarna.

För att kunna ha öppna samtal undviker vi att ha drabbade och anhöriga som har en relation till varandra i samma samtalsgrupp. En av er får i så fall vänta till den samtalsgrupp som startar i höst.

Gruppen träffas digitalt på tisdagkvällar 18.00 – 20.30, med start 8 februari. För att skapa förutsättningar för bra dialog inom gruppen är deltagarantalet begränsat. Kursen ges i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och kostar 300 kronor (150 kronor för arbetslösa och studerande). Ledare är Kela och Ulrica Dahlén.

  • Plats: Digitalt via Zoom
  • Tid: 18-20.30
  • Start: 8:e februari

Om du ännu inte är medlem blir du det enkelt på Svenska OCD-förbundets hemsida: https://ocdforbundet.se/bli-medlem-nu/

UPPDATERING. Kursen är nu fulltecknad. Är du intresserad av att delta i motsvarande kurs hösten 2022 kan du göra en intresseanmälan till info@ocdstockholm.se.