Nu är programmet för våren 2023 klart! Under våren kommer vi bland annat erbjuda en kurs i självmedkänsla, en stöd/samtalsgrupp med fokus på tvångssyndrom, föreläsningar och många olika träffar med teman kring de olika diagnoserna inom OCD-spektrumet. Några ord från vår ordförande Kela Dahlén:

”Nästan alla nyårslöften jag har haft har varit ’i år ska jag bli tvångsfri’. Det är så stort, svårt och sätter ibland stor press på mig på många sätt. I år är mitt nyårslöfte i stället att jag ska göra allting jag kan för att jag ska må så bra som möjligt. För mig innebär det så mycket mer. Mår jag bra på andra sätt så kommer jag vara starkare kring att kämpa emot ovälkomna tankar och känslor.

I år så kommer vi fokusera på just det här hos oss på föreningen. Vi kommer prata mycket om just återhämtning, självkänsla, självförtroende och hur man kan hitta sätt att vara snäll mot sig själv. ”

Du kan läsa hela programmet här, du kan också spana in vår uppdaterade kalender.

Varmt välkomna!