Klankar du ner på dig själv? Brukar du vara kritisk gentemot dina egna prestationer men positiv om andras? Då kanske vår kurs i självmedkänsla är något för dig!

I kursen får man träna på att bli snällare mot sig själv. Det innebär att inte värdera sig själv som bra eller dålig, utan att acceptera sig själv som man är. Det handlar också om att behandla sig själv med samma vänlighet och medkänsla som vi skulle visa en god vän. I kursen ingår både teori och praktiska övningar med hemuppgifter, ledare är Daniel Fehrnström. Gruppen träffas under fyra veckor med start i maj.

Endast för medlemmar.

  • När? Tisdagar 18-19.30 + avstämning fredagar 18-18.30. Kursen pågår i fyra veckor med start 9 maj. Fredagstiderna är till för pepp och frågor för de kursdeltagare som vill, inget nytt kursmaterial tas upp då.
  • Var? Digitalt via zoom
  • Pris? 50 kronor
  • Anmälan? Mejla namn och postadress till info@ocdstockholm.se senast 5 maj. Begränsat antal platser. UPPDATERING: Kursen är nu fulltecknad, men du kan anmäla ditt intresse så sätter vi upp dig på vår kölista och du får förtur nästa gång kursen ges.