Med anledning av det rådande läget med coronaviruset gör nu OCD-föreningen Stockholm uppehåll i medlemsaktiviteterna för att minska risken för smittspridning. 

Vi följer utvecklingen noggrant och kommer att starta verksamheten igen när rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten förändras. Har du frågor eller känner dig orolig och vill prata med någon kan du som vanligt kontakta oss på telefon 08-669 3039 (telefontid vardagar kl. 11-16), eller mejla oss på info@ocdstockholm.se 

Röda Korset har på sin hemsida sammanställt några goda råd till den som känner sig orolig och vill minska sin stressnivå. Du kan läsa deras råd här.

Vi kommer att hålla vårt årsmöte som planerat lördag 21 mars kl. 14.15, och välkomnar medlemmar att delta per telefon. Vill du vara med per telefon, mejla oss så skickar vi information om hur du gör för att ansluta till en gemensam telefonkonferens. Samtalet kostar lika mycket som ett vanligt telefonsamtal. Den planerade föreläsningen om 4-dagarsmetoden är dock inställd.