Nu är våren på väg med sol och friska vindar. Det är också med friska krafter vi nu ska gripa oss an uppgiften att bygga en ny hemsida. Vi kommer att via mejl hålla dig uppdaterad om vad som händer så att du kan lämna eventuella förslag eller synpunkter på hemsidans form och funktion. Därför är vi angelägna om att du som inte redan lämnat din mejladress gör det till

ananke.stockholm@ocdforbundet.se så att vi lätt kan nå dig.

En nyhet är att årsmötet beslutade att föreningen släpper Ananke i namnet. Det innebär att föreningens namn nu är OCD-föreningen (i) Stockholm. Det började med förbundets namnändring och nu har turen kommit till vår lokalförening. Det känns lite vemodigt, men samtidigt rätt läge nu när vi bygger den nya hemsidan. Det betyder att loggan också kommer att ändras så snart som möjligt.

Samarbete lönar sig det vet vi och nu har Stockholms stad beviljat nätverket NSPH (där OCD-föreningen ingår) projektmedel för att kunna utbilda personer med erfarenhet av psykisk ohälsa, för att de ska kunna arbeta som stödpersoner i stadens socialpsykiatriska verksamheter.