Café- och samtalskvällar onsdagar 18-20

Välkommen till föreningens café- och samtalskvällar, onsdagar 18-20! Samtal för dig som har en diagnos inom OCD-spektrumet och för dig som är anhörig. Vi pratar om livet med diagnos, relationer, utbildning, arbete och annat som kan dyka upp. OBS! Vi gör sommaruppehåll i juli, med undantag för 21 juli då det är café- och samtalskväll som vanligt.

Läs mer »

Tricho/dermaträff 24 maj

Samtalsträff för dig som har trichotillomani eller dermatillomani! Chans till erfarenhetsutbyte med andra i liknande situation. Kanske har du något gott råd att dela med dig av kring hur du avleder behovet av att plocka pilla? Eller vill du bara lyssna?

Läs mer »

BDD-utbildning för skolor

Body Dysmorphic Disorder, BDD, är lika vanligt som tvångssyndrom bland unga, men kunskaperna om BDD är betydligt lägre. Vill du och din skola lära er mer om BDD? Anmäl er till vår digitala utbildning! Tack vare bidrag från Uppdrag Psykisk Hälsa kan vi erbjuda utbildningen gratis till skolor inom Stockholms kommun.

Läs mer »

Vill du hyra kontorsplats?

Letar du efter en kontorsplats centralt i Stockholm? OCD-föreningen Stockholm har en skrivbordsplats att hyra ut i det vackra Erstaområdet – en riktig oas på Södermalm. Goda kommunikationer (buss 2, 53 och 71 till Ersta sjukhus) och gott om lunchställen i närheten – om du inte vill ta med egen lunch och äta i den fina Erstaparken.

Läs mer »